لیزر موهای زائد بیکینی؛ عوارض و فواید
لیزر بیکینی مربوط به کدام یک از قسمت های بدن می باشد؟
- لیزر بیکینی چیست؟
- لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟
- لیزر بیکینی شامل کجا می شود؟
- لیزر موهای زائد بیکینی برای چه کسانی مناسب است؟
- عوارض لیزر موهای زائد بیکینی
- مزایا لیزر موهای زائد (بیکینی)
- اقدامات قبل از انجام لیزر
- مراقبت های بعد از لیزر بیکینی
- لیزر موهای زائد بیکینی با برزیلی چه تفاوتی دارد؟
- لیزر بیکینی :
- بهترین دستگاه لیزر موهای زائد بیکینی
- کلام آخر
- سوالات متداول
ما می دانیم که خط بیکینی شما یک موضوع شخصی است که باید در مورد آن صحبت کنید و همچنین می دانیم که اصلاح و سایر روش های حذف موهای زائد می تواند باعث ایجاد موهای زیر پوستی یا پوست تحریک شده در زنان شود و در نتیجه درد این ناحیه حساس را به همراه داشته باشد. ما سال هاست که به خانم ها کمک می کنیم تا با استفاده از لیزر موهای زائد به سبک خط بیکینی که می خواهند دست یابند. تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
لیزر بیکینی چیست؟
لیزر بیکینی یکی از روش های جدید و مدرن است که ساهاست در تمام دنیا انجام شده و در بین مردم بخصوص بانون طرفداران بسیاری دارد و افراد زیادی خواهان انجام لیزر بکینی می باشند. این لیزر معمولا در چند جلسه انجام می شود. پزشک از دستگاه های لیزر (به عنوان مثال دستگاه لیزر الکساندرایت) استفاده کرده و موهای زائد را از بین می برد.
این دستگاه میزان مشخصی از لیزر را به ناحیه تناسلی که به ناحیه بیکینی معروف است، می تاباند. موها پس از چند جلسه لیزر، یا به صورت کامل از بین می روند و یا بسیار نازک می شوند. در این روش معمولا موها تا 85 درصد از بین میروند. مدت زمان این جلسات نیز بسیار کوتاه و چیزی حدود 8 تا 10 دقیقه طول می کشد.
پس از انجام لیزر بیکینی، میتوانید به راحتی محل را ترک کرده و فقط یک سری از مراقبت ها و توصیه ها را رعایت کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. در ادامه با این توصیه ها و مراقبت ها آشنا خواهید شد. لیزر مو های زائد بیکینی با هدف قرار دادن رنگدانه و یا رنگ مو ها، فولیکول مو را از بین برده و باعث عدم رشد دوباره ی مو می شود.
همچنین انجام لیزرهای درمانی، با لیزر مو نیز به بهبود پوست در ناحیه تحت درمان کمک کرده و باعث صاف و بی عیب و نقص شدن آن می شود.

لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟
در روش لیزر بیکنی، لیزر پالس های نوری را به فولیکول هر مو می فرستد و ریشه مو را از بین می برد و موها دیگر نمی توانند رشد کنند. در واقع چرخه رشد مو، شامل سه مرحله است. لیزر فقط زمانی موثر است که مو در مرحله رشد فعال باشد. جلسات درمانی متعدد (با فاصله زمانی چند هفته) ضامن از بین رفتن موهای در حال رشد هستند.
اولین قدم برای انجام لیزر موهای زائد بیکینی، مشاوره با یک پزشک مجرب است. مشاوره با پزشک به شما کمک می کند تا بدانید که آیا این عمل برای شما مناسب است یا خیر. به طور معمول، مشاوره شما شامل موارد زیر خواهد بود:
- پاسخ به سوالات مربوط به سلامتی و سابقه پزشکی شما
- جزئیات در مورد روش مناسب پوست و موی شما
- توصیه ها و مراقبت های قبل و بعد از درمان لیزری
وقتی که زمان اولین جلسه لیزر بیکینی برای شما مشخص شد، حداقل به مدت ۶ تا ۸ هفته قبل از آن از سایر روش هایی که مو را از ریشه می کَنند مانند اپیلاسیون، در نواحی مورد نظر خودداری کنید. در جلسه لیزر موهای زائد بیکینی نگران چیزی نباشید. با خیالی آسوده دراز بکشید و کار را به تکنسین های با تجربه ما بسپارید. انجام لیزر برای این ناحیه حدود ۵ دقیقه زمان می برد و پس از آن می توانید از پماد زینک اکساید برای جلوگیری از حساسیت های پوستی استفاده کنید.
ما در کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر خلیلی، دستورالعمل مفصلی برای جلوگیری از ایجاد حساسیت بعد از لیزر مو تهیه کرده ایم که پس از انجام لیزر، برای شما عزیزان بازگو می کنیم.
لیزر بیکینی شامل کجا می شود؟
لیزر بیکینی به صورت کلی به لیزر موهای ناحیه تناسلی و اطراف آن اشاره دارد، اما بسته به اینکه دقیقا چه قسمت هایی تحت درمان لیزر قرار می گیرند، لیزر بیکینی انواع مختلفی دارد که در به آنها اشاره خواهیم کرد.

لیزر بیکینی پایه
این نوع روش لیزر بیکینی می تواند باعث کاهش دائمی رشد موهای زائد فضای بیرون از مایو یا شورت شود. این نوع لیزر بیکینی کمترین مساحت را برای رفع موهای زائد پوشش داده و امکان دارد برای افرادی که به تازگی لیزر موهای زائد انجام داده اند، افرادی که نگران تحمل درد لیزر موهای زائد هستند و برای نوجوانان گزینه ایده آلی باشد.
لیزر بیکینی کامل
این روش تمام ناحیه تحت پوشش مایو یا شورت، چیزی حدود ۴ سانتی متر تا بخش مرکزی جلو اندام تناسلی را پوشش می دهد. هم چنین ممکن است موهای مناطق بالاتر یا پایین تر یعنی ناحیه نزدیک به شکم یا لابیا نیز لیزر شوند.
لیزر موهای زائد بیکینی برای چه کسانی مناسب است؟
فرد بهتر است اجازه دهد که تمام موهای زائد بدنش رشد کرده سپس اقدام به لیزر کند. چرا که اگر در سن پایین این کار را انجام دهد، ممکن است وقت و هزینه خود را هدر داده باشد و به نتیجه دلخواه نرسد. نتایج لیزر ممکن است در اوایل نوجوانی موقت باشد، پس با توجه به نکات گفته شده باید نتیجه بگیریم که حداقل سن مناسب برای لیزر موهای زائد معمولا ۱۷ تا ۱۹ سالگی است.
همچنین تیره بودن رنگ پوست، می تواند باعث شوختگی پس از لیزر شود. پیشنهاد می شود افرادی که حمام آفتاب گرفته اند یا سولاریوم کرده اند، از لیزر استفاده نکنند. حداقل کاری که در این شرایط باید انجام دهید این است که قبل از اقدام برای لیزر موهای زائد با پزشک خود مشورت کنید. اگر در این شرایط لیزر به خوبی انجام نشود، می تواند آسیب های جدی به همراه داشته باشد. در این موارد باید دقت کنید. چرا که لکه های ایجاد شده می تواند برای مدت طولانی بر روی پوست شما باقی بماند.

همچنین افراد زیر بهتر است لیزر انجام ندهند:
- افرادی که دچار عارضه های پوستی هستند نباید از این روش استفاده کنند.
- افراد دیابتی
- کسانی که بیماری های پوستی مادرزادی دارند.
- افرادی که که دچار بیماری های دستگاه قلب و عروق هستند.
- افراد دارای بیماری های عفونی .
- از آنجایی که هنوز آثار لیزر بر جنین شناخته نشده است زنان باردار بهتر است از این روش استفاده نکنند.
- پوست خیلی تیره دارید یا آفتاب سوختگی تازه در پوست خود دارید.
- اگر سن شما زیر ۱۷ سال است.
- این روش نباید در افراد مشکوک به سرطان لوزه یا تیروئید استفاده شود.
- افراد دارای اختلالات هورمونی
- سابقه تبخال مکر
عوارض لیزر موهای زائد بیکینی
به طور کلی لیزر موهای زائد عوارض خاصی ندارد. تنها زمانی ممکن است فرد دچار عوارض بعد از لیزر شود که دستگاه لیزر استاندارد نبوده و یا اپراتور دستگاه بی تجربه یا آموزش ندیده نباشد. لیزر تنها لایه سطحی پوست و فولیکول مو را تحت تاثیر قرار می دهد و وارد اندام های داخلی بدن نمی شود. به همین دلیل، تا زمانی که از دستگاه مناسب و استاندارد استفاده شود و فردی که لیزر را انجام میدهد، کاملا آموزش دیده باشد، نیازی نیست نگران عوارض جانبی لیزر باشید.
گاهی اوقات در اثر آموزش ندیدن و بی تجربگی اپراتور و یا استاندارد نبودن دستگاه مشکلات مختلفی از جمله درد، خارش، سوختگی و قرمزی و… برای فرد به وجود می آید. البته تمام عوارض لیزر مو های زائد سطحی است و با گذشت زمان از بین می رود. اغلب عوارض لیزر شامل موارد زیر است:
- قرمزی و تحریک پوست
- تغییر رنگدانه های پوست
- پوسته پوسته شدن
بیشتر بخوانید: عوارض احتمالی لیزر موهای زائد!
مزایا لیزر موهای زائد (بیکینی)
ناحیه تناسلی بسیار حساس است و به مراقبت مداوم نیاز دارد. پوست بدن در این قسمت نرم، لطیف و حساس است. برخلاف روش هایی مانند استفاده از وکس، لیزر در ناحیه تناسلی ایجاد حساسیت نمی کند. به علاوه وکس برای هر فردی مناسب نیست، چرا که پس از استفاده از وکس، مو دوباره شده کرده و تأثیر آن مانند لیزر بیکینی نمی باشد.
همچنین لیزر بهترین روش برای رفع موهای زیرپوستی است. رفع موهای زائد در ناحیه تناسلی از لحاظ بهداشتی نیز بسیار حائز اهمیت است. مزایای فراوان لیزر برای رفع موهای بیکینی باعث محبوبیت این روش شده است. لیزر موهای بیکینی در مقایسه با روش های دیگر دردناک نیست و همچنین روشی ایمن و بی خطر به حساب می آید، که از کارآیی بالایی برخوردار است. در این روش نتیجه درمان پس از اولین جلسه لیزر موهای زائد قابل مشاهده است.

اقدامات قبل از انجام لیزر
- انتخاب بهترین پزشک و دستگاه لیزر مناسب ، برای این کار، می توانید از دوستان و آشنایان خود پرس و جو کنید یا در اینترنت جستجو نمایید.
- پس از انتخاب پزشک مورد نظر برای مشاوره به مطب او بروید.
- درباره دستگاه لیزر اطلاعاتی را به دست آورید.
- دو روز قبل از مراجعه برای لیزر موهای زائد با تیغ یا ژیلت موهای بدن خود را بتراشید چرا که بیرون بودن یک میلیمتر مو از بدن کافی می باشد.
- قبل از مراجعه برای لیزر مو زائد بدن استحمام کنید.
- بانوان بدون آرایش صورت برای لیزر مو صورت مراجعه کنند.
- برای کاهش درد در ناحیه های حساس همچون بیکینی از کرم بی حسی حاوی لیدوکائین استفاده کنید.
- به مدت سه هفته قبل از لیزر موهای زائد از برنزه کردن با آفتاب یا دستگاه پرهیز کنید. در صورتی که برنزه کرده اید صبر کنید تا تاثیر آن از بین برود.
- حداقل شش هفته قبل از لیزر از کندن موهای زائد با الکترولز یا موم خودداری کنید ولی تراشیدن مو با ژیلت بلامانع می باشد.
- در روز انجام لیزر حتماً لباس های گشاد و نرم بپوشید.
- قابل ذکر است پزشک پیش از رفع موهای زائد بهتر است سوابق حساسیت و مصرف دارویی فرد را بررسی کند.
مراقبت های بعد از لیزر بیکینی
در ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از لیزر بیکینی مراقبت های زیر را انجام دهید:
- پوشیدن لباس نخی و آزاد.
- عدم لمس پوست در ناحیه درمان.
- جهت پیشگیری از عفونت و کمک به ترمیم پوست، از مالش شدید یا اعمال فشار بر پوست به مدت ۴ تا ۵ روز خودداری کنید.
- از تراشیدن مو ها تا ۷۲ ساعت بعد از جلسه درمانی خودداری کنید.
- از اعمال محصولات دارای رایحه یا کرم های سفید کننده به مدت ۴۸ ساعت اجتناب کنید.
- عدم خاراندن نواحی تحت لیزر در صورت ایجاد تاول یا قرمزی.
- ژل ۱۰۰ درصد آلوئه ورا را فقط بر روی ناحیه بیکینی اعمال کنید.
- خودداری از رفتن به باشگاه، سونا، جکوزی و استخر.
- ساعت تمیز و خشک نگه داشتن ناحیه بیکینی، به مدت ۴۸.
- در هنگام حمام کردن یا دوش گرفتن از آب ولرم استفاده کنید.
- از انجام هر گونه فعالیت ورزشی خودداری کنید.

لیزر موهای زائد بیکینی با برزیلی چه تفاوتی دارد؟
بسیاری از خانم ها از تفاوت میان لیزر خط بیکینی و لیزر برزیلی آگاه نیستند. این دو روش، بسیار شباهت دارند و معمولاً با هم اشتباه گرفته می شوند. از آنجایی که صحبت کردن درباره این موضوع برای برخی خانم ها سخت است، ترجیح می دهند تا به جای پرسیدن از متخصص در اینترنت درباره آن اطلاعات کسب کنند.
لیزر بیکینی :
به ناحیه خارج از خط شُرت، خط بیکینی گفته می شود. لیزر بیکینی معمولاً تا ۳ اینچ فراتر از این خط را پوشش می دهد و این ناحیه را کاملاً تمیز و بدون نقص می کند. در این روش برخی از نواحی مانند لبه های بیرونی واژن و بالای ناحیه شرمگاهی که زیر لباس زیر قرار دارند نیز، تحت درمان قرار می گیرند. البته لیزر این نواحی به انتخاب خود فرد بستگی دارد.
لیزر برزیلی :
نواحی تحت لیزر در این روش، نسبت به روش بیکینی بیشتر هستند. از این جمله میتواند لبه های بیرونی واژن و خط باسن را نام برد. در این روش قسمتی از موهای ناحیه شرمگاهی به شکل یک نوار باریک باقی می ماند. همچنین در لیزر برزیلی داوطلب باید کاملاً برهنه شود.
فرد می تواند هر دوی این گزینه ها را به انتخاب خود سفارش کند.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد بیکینی
یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده، این است که بهترین دستگاه لیزر کدام است؟ در واقع برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید و از عوارض ناشی از دستگاه های بی کیفیت لیزر در امان باشید، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که از جدیدترین دستگاه های لیزر موهای زائد بدن استفاده می کنند.
در حقیقت انتخاب دستگاه با سلامت جسمی شما در ارتباط است و در صورت انتخاب نادرست می توانید به سلامت جسمی و زیبایی خود آسیب شدیدی وارد کنید. بهتر است از مراجعه به مراکزی که دستگاه های نا مناسبی به کار می برند پرهیز کنید.دستگاه های دکا، پلاتینیوم، الکساندریت، دیود، ان دی یاک و…. ازجمله دستگاه هایی هستند که برای لیزر موهای زائد بدن مورد استفاده قرار می گیرد.
اما در بین دستگاه دکا نسبت به سایر دستگاه ها مناسب تر است. از این رو می توان این دستگاه را به عنوان موثرترین و بهترین دستگاه از بین برنده موهای زائد معرفی کرد. در واقع دستگاه دکا می تواند با پرتوهای خود تغذیه رسانی به موهای بدن را متوقف کند و از این رو دیگر مویی در بدن رشد نمی کند. در حالی که دستگاه های دیگر تنها فولیکول مو را می سوزانند.
مبلغ لیزر نواحی بیکینی بانوان
پکیج
تک جلسه
نواحی
شکم تا زیر سینه | 150.000 تومان | 130.000 تومان |
دور سینه (نیپل) | 40.000 تومان | 36.000 تومان |
روی سینه | 70.000 تومان | 63.000 تومان |
وسط سینه | 50.000 تومان | 45.000 تومان |
دکلته | 100.000 تومان | 85.000 تومان |
بیکینی | 100.000 تومان | 90.000 تومان |
خط بیکینی | 70.000 تومان | 63.000 تومان |
خط باسن | 40.0000 تومان | 36.000 تومان |
روی باسن | 150.000 تومان | 135.000 تومان |
کلام آخر
بدن هر فرد نسبت به سایر افراد واکنش متفاوتی نسبت به لیزر خواهد داشت. این نتظار که پس از اولین درمان ریزش مو را مشاهده کنید انتظاری غیر منطقی است. همان طور که گفته شد، این روش ابتدا ریشه موها را مورد هدف قرار می دهد و آن ها را به فاز خواب می فرستد، به طور کلی شروع دیدن ریزش موهای زائد ناحیه بیکینی معمولاً روزها (و حتی گاهی هفته ها) طول می کشد با این حال این زمان تقریبا بین 7 تا 14 روز می باشد. گاهی نیز ممکن است لازم باشد قبل از اینکه نتیجه چشمگیری از ریزش موها را ببینید، لازم باشد که چندین جلسه لیزر درمانی انجام دهید.